2. konferencia Asociácie eshopov 2019

2. konferencia Asociácie eshopov: Ako budovať úspešný eshop

Asociácia eshopov Vás pozýva na II. konferenciu Asociácie eshopov na tému: „Ako budovať úspešný eshop“. Prednášajúci zo spoločností ako Solitea, Besteron, Aukro, VIVNetworsk, Locco, WY, Expandeco, AHOJsplátky ...sa Vás pokúsia presvedčiť, že aj na Slovensku sa dá vybudovať a prevádzkovať eshop, ktorý môže konkurovať aj na jednotnom digitálnom trhu Európskej únie.

Kde sa bude konferencia konať a ako prebieha prihlásenie na konferenciu?

Hotel Panorama, Štrbské pleso, 13.6.2019.

Prihlasovací formulár aj všetky bližšie informácie  nájdete na https://konferencie.hnonline.sk/event/ako-budovat-uspesny-eshop. Naše registrované eshopy dostanú zľavu 30%. Stačí, keď do prihlasovacieho formulára zadáte zľavový kód ESHOP.

Konferencia nadväzuje na prvý ročník, usporiadaný v roku 2018 v Bratislave. Jedným z najväčších zamestnávateľov na Slovensku je online obchod. Zameranie konferencie je preto na malé a stredné eshopy, s cieľom podporiť ich rozvoj. Pozvaní hostia budú diskutovať na témy content marketingu, ERP, eshopov na mieru, platobnej brány a iné.

Kedy: 13.6.2019

Prednášajúci

Webglobe-Yegon – Veronika Závodná,  Business Development
Téma: Neviditeľná tvár eshopu - webhosting
Intro: WY je už viac ako 20 rokov popredným slovenským poskytovateľom webhostingových, serverových a cloud služieb. Hostuje množstvo projektov, od firemných webov, blogov a e-shopov až po veľké a technicky náročné portály. Na prednáške sa dozviete, ako môže váš online úspech ovplyvňiť aj výber toho správneho webhostingového riešenia.

Smart Base – Kamil Kušnirák, CEO
Téma: Inovantívne prvky v e-commerce oblasti
Intro: E-commerce je pomerne stará téma, ktorá hľadá v dnešnej dobe nový impulz, smerovanie a možnosti rozvoja. Spoločnosť SMART BASE je priekopníkom v oblasti inovatívnych riešení a prvkov v oblasti e-commerce. Využite prezentácie produktov v 3D pomocou virtuálnej a rozšírenej reality, pomocníci pri výbere správneho tovaru alebo prepojenie kamenných predajní s online svetom sú len zlomkom našej práce.

Besteron – Miro Král, CEO
Téma: Praktický pohľad na platobné brány
Intro: E- commerce nadšenec a workoholik. V minulosti vybudoval a predal niekoľko internetových projektov. Dnes stoji na čele platobnej brány Besteron, ktorá si našla stabilné miesto na SK trhu a momentálne expanduje do okolitých krajín.

Solitea – Viktor Pieš, CEO
Téma: Ako vďaka automatizácii procesov ušetriť 10 000+ EUR ročne
Intro: Viktor Pieš v spoločnosti Solitea Slovensko začínal ako obchodný manažér. Dnes je CEO a Solitea Slovensko sa pod jeho vedením zaoberá vývojom, implementáciou a podporou moderných informačných a ekonomických systémov Money S3, Money S4 a Money S5, online fakturácie iDoklad a pokladničného systému Predajňa SQL. Spoločnosť je súčasťou holdingu Solitea a.s., ktorý v strednej Európe zamestnáva viac ako 600 IT odborníkov a obsluhuje viac ako 250-tisíc zákazníkov.

VIVnetworks – Jiří Havlovič/Tomasz Jagoda, Business Development Director
Téma: "Affiliate marketing ako potrebná časť marketingového mixu" resp. "Ako úspešne rozbehnúť kampaň v Affiliate marketingu"
Intro: ViVnetworks je najväčšia affilate sieť v strednej a východnej Európe

AHOJ – Ján Hollý, podpredseda predstavenstva
Téma: AHOJ, nový nákup na splátky (AHOJ, ako nový brand a AHOJ, ako inovátor v oblasti nákupu na splátky)
Intro: Implementácia a prínos splátkového predaja pre eshopy. Nové trendy digitalizácie v splátkovom systéme.

Aukro – Lumír Kunz, CEO
Téma: "Budování Brandu jako zbytečný náklad? Nebo nutnost!"
Intro: Aukro je největším online tržištěm v Česku a jedním z vůbec nejnavštěvovanějších obchodních portálů v ČR. Ročně se přes něj prodáno 12 milionů položek, což představuje zhruba 23 prodejů každou minutu. Spravuje téměř 4 miliony uživatelských účtů a denně ho navštíví přes 200 tisíc uživatelů.

FHB Group – Veronika Korcová, Business development
Téma: Logistika pre úspešné eshopy
Intro:  Komplexný outsourcing logistiky - skladovanie, balenie, kuriér, vratky, dobierky.

This is Locco – Rastislav Bahurinský, CEO / Juraj Kováč, Creative Director
Téma: " Prečo investovať do kvality obsahu a budovať brand v dobe pépécéčiek?"
Intro: Sme prvá crossline agentúra. Razíme cestu spoločnej tvorby online a offline reklamy.
Jedna stratégia, jeden konzistentný nápad a jeden tím profíkov, ktorí ľúbia online aj offline.
Sme tu od roku 2012, je nás 18, veríme nášmu teamu a hľadáme klientov pre ktorých sme vyrovnaným partnerom.
Našimi najväčšími klientmi sú aktuálne Hyundai, Siemens, Liptov, OMV, Towercom.

Reago/Netsucces - Ján Urbančík,  CEO digitálnej agentúry NetSuccess
Téma: Vyššia miera konverzií pomocou zvýšenia dôvery návštevníkov webu
Intro: NetSuccess je jedna z najstarších digitálnych agentúr na Slovensku. ktorá pomáha svojim klientom rásť už jedenásty rok. Venujú sa najmä digitálnemu marketingu, technológiám a kreatívnym stratégiám. Sú tiež prevádzkovateľom inteligentného reklamného systému INRES, online chatu Reago s garanciou odpovede človekom do jednej minúty a autorom projektu Konspiratori.sk, ktorý chráni značky pred spájaním s problémovým obsahom.

Expandeco – Filip Minár, Business Development
Téma:  Viete čo všetko vás čaká pri expanzii s e-shopom do zahraničia?
Intro: Expandeco vám zabezpečí komplexné služby pri expanzii eshopu do zahraničia. Váš eshop uvedieme a postupne etablujeme na nových trhoch a pomôžeme tak rozvíjať vaše on-line podnikanie. Vďaka širokej ponuke našich služieb bude o Vás postarané ad vstupu na nový trh až po stabilné a rentabilné fungovanie Vášho biznisu. Poďte do toho s nami, budeme Váš silný a stabilný partner.

SalesManago – Ladislav Ovsák, Managing director
Téma: Umelá Inteligencia v Marketing Automation
Intro: Ladislav Ovsák pracuje v online segmente viac ako 10 rokov. Aktuálne sa venuje komplexným online riešeniam a nasadzovaniu marketing automation systémov.

SEMANČÍN & PARTNERS – Lucia Semančínová, spolumajiteľka
Téma: „GDPR pre online obchod – čo ukázala prax“
Intro: Od účinnosti novej právnej úpravy ochrany osobných údajov uplynul už takmer rok. Ako sa podarilo e-shopom implementovať nové pravidlá GDPR do praxe a kde sa vyskytujú najčastejšie chyby? Aké kontroly už stihol Úrad na ochranu osobných údajov SR vykonať a aké pokuty už udelil? Aj o tom bude hovoriť JUDr. Lucia Semančínová z Advokátskej kancelárie SEMANČÍN & PARTNERS, ktorá sa okrem iného venuje ochrane súkromia a telekomunikačnému právu. Lucia sa špecializuje na oblasť ochrany osobných údajov a poskytuje komplexné právne poradenstvo pri príprave na GDPR, poskytuje služby zodpovednej osoby (DPO) a zastupuje klientov v konaniach pred Úradom na ochranu osobných údajov SR. Okrem toho sa venuje lektorskej činnosti a vedie školenia o aplikácii GDPR v praxi.