Katalóg dodávateľov tovarov

Planéta B2B medzi rukami

Katalóg dodávateľov tovarov pre slovenské a české eshopy. Propagácia základných informácií o dodávateľoch pre eshopy. E-commerce, teda B2C + B2B a IT služby na jednom mieste. Predávajte slovenským a českým eshopom. Správna cesta na jednotný digitálny trh Európskej únie.

Po registrácii dodávateľa Asociácia eshopov zverejní v Katalógu dodávateľov tieto údaje dodávateľa:

• logo
  • URL
  • krátky popis - vo všetkých kategóriách a podkategóriách, v ktorých ponúkate svoje tovary a služby. V každej kategórii a podkategórii môžete mať max. 180 znakov.

Zverejnenie uvedených údajov v Katalógu dodávateľov je spoplatnené sumou €30,00 Eur/rok (bez DPH) za každú URL dodávateľa. Tieto údaje budú zverejnené v troch Katalógoch dodávateľov na webstránkach Asociácie:

Katalóg dodávateľov je tu pre eshopy. Umožňuje všetkým eshopom nájsť nových partnerov, rozšíriť svoj sortiment o nové kategórie tovarov, byť konkurencieschopný. Veľkoobchod ročne dodáva eshopom tovary v hodnote okolo 80 miliárd českých korún, avšak vzhľadom na nízku informovanosť a nedostupnosť údajov, sú nakupujúci v eshopoch odkázaní na úzku skupinu niekoľkých málo dodávateľov, väčšinou taktiež eshopov.

Asociácia eshopov v spolupráci s dodávateľmi tovarov predkladá spoločnú prezentáciu týchto B2B dodávateľov. Pre lepšiu prehľadnosť sú v katalógu dodávatelia tovarov rozdelení do kategórií a podkategórií takmer totožných s členením eshopov v Katalógu eshopov.

Význam on-line B2B trhu stále narastá, o čom svedčia údaje aj čísla:

Podiel on-line B2B na celkovom B2B v USA

perspektíva on-line B2B

Vzhľadom na v podstate spoločný trh, prezentujeme dodávateľov tovarov v ČR a na Slovensku v jedinom, spoločnom Katalógu dodávateľov. V Českej republike na asociaceeshopu.cz, na Slovensku na asociaciaeshopov.sk a pre ostatné krajiny EÚ na eshopsassociation.eu.

Ďalšie informácie nájdete TU: Obchodné podmienky pre dodávateľov.

Vstup do Katalógu dodávateľov