Katalóg eshopov

Katalóg eshopov Slovenska a Českej republiky spoločne. Bezplatná registrácia a propagácia základných informácií o eshopoch. E-commerce, teda B2C + B2B a IT služby na jednom mieste. Kupujte v slovenských a českých eshopoch. Správna cesta na jednotný digitálny trh Európskej únie. Marketing zdarma v Katalógu eshopov na webových stránkach Asociácie eshopov.

Registrácia, zároveň kategorizácia eshopov v Katalógu eshopov je bezplatná. Rovnako je trvale bezplatná aj propagácia základných informácií o eshopoch - doména, logo, krátky popis v každej kategórii a podkategórii, v ktorých ponúkate svoje tovary alebo služby. Vaše eshopy budú propagované (v zmysle uvedeného) v troch katalógoch eshopov na všetkých troch webových stránkach Asociácie eshopov:

Bezplatnou registráciou a propagáciou malých a stredných eshopov v Katalógu eshopov pomáha Asociácia eshopov Európskej únie vytvárať jednotnú kategorizáciu a taxonómiu eshopov pre pripravovaný jednotný digitálny trh EÚ a zároveň poskytuje predovšetkým malým a stredným podnikateľom bezplatnú propagáciu.

Katalóg eshopov, Katalóg B2B dodávateľov a Katalóg e-commerce služieb je tu ako súčasť novej, modernej prezentačnej a komunikačnej platformy Európskej únie medzi eshopom, kupujúcim a dodávateľmi tovarov a služieb pre eshopy.

Kupujúci, dodávatelia tovarov pre eshopy a dodávatelia služieb pre eshopy, tu budú mať svoj trh ako na dlani.

B2C na dlani

V súčasnosti sú informácie o viac ako 40.000 eshopoch v SR a ČR roztrieštené v desiatkach katalógov a zoznamov. Aj preto, vzhľadom na v podstate spoločný trh, kategorizujeme a propagujeme eshopy na Slovensku a v ČR v jedinom spoločnom Katalógu eshopov. V Českej republike na eshopy.asociaceeshopu.cz, na Slovensku na eshopy.asociaciaeshopov.sk a pre ostatné krajiny EÚ na eshopy.eshopsassociation.eu

Vážený majiteľ eshopu.

Aktuálnosť údajov vieme dosiahnuť len spoluprácou s Vami. Ak už je Váš eshop v katalógoch Asociácie eshopov, skontrolujte, prosím, aktuálnosť publikovaných údajov. Ak máte záujem o rozšírenie publikovania počtu kategórií, alebo podkategórií v ktorých predávate tovary, resp. máte záujem o doplnenie textov a podobne, vložte svoje údaje do formulárov v časti Registrácia = Kategorizácia eshopov. V zmysle Obchodných podmienok je aktualizácia údajov bezplatná.

Vstup do Katalógu eshopov