Partneri

Prečo by ste mali byť partnerom Asociácie eshopov ?

Pretože s nástupom jednotného digitálneho trhu, s nástupom konkurencie z USA, Ázie, ... prichádza slovenským a českým eshopom obrovská konkurencia. Ak nechceme, aby naše eshopy jeden po druhom zanikali, aby desaťtisíce ľudí prišlo o prácu, musíme eshopom pomôcť širšou, zrozumiteľnejšou a dostupnejšou ponukou služieb.

píšuce plniace pero Job partner business

Okrem uvedeného, práve táto oblasť bude mať v najbližších rokoch ešte väčší potenciál rastu. Podľa odhadov, do roku 2020 bude tento trh rásť o 15-20% ročne.

Európska komisia pracuje na iniciatíve jednotného digitálneho trhu, ktorá by mala zaručiť jednoduchší online predaj do iných členských krajín. Opatrenia by mali zahŕňať zjednodušenie systému DPH, modernizáciu autorského práva a zvýšenie ochrany osobných údajov na webe. Zároveň sa usiluje o zrušenie roamingových poplatkov, o pokles doručovateľských poplatkov a zrýchľovanie mobilného internetu, čo by zlepšilo možnosti nakupovať cez mobilné telefóny.

Vo výsledku by tak malo vzniknúť prostredie, kde by mal byť predaj cez internet do celej únie rovnako jednoduchý ako predaj na Slovensku alebo v Českej republike.

Poďakovanie partnerom:

logo euba - ekonomická univerzita v bratislaveEkonomická univerzita v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave od svojho vzniku prešla rôznymi zmenami, ktoré sa týkali zmien názvu, zamerania, obsahu štúdia, ako aj organizačnej štruktúry. Začiatok vzniku školy sa datuje od októbra 1940, kedy obchodné a priemyselné komory – bratislavská, banskobystrická a prešovská zriadili súkromnú Vysokú obchodnú školu v Bratislave (VOŠ), ktorej vláda udelila právo verejnosti. V súčasnosti predstavuje najväčšiu univerzitu v SR, ktorá zabezpečuje na všetkých stupňoch štúdia komplexné a ucelené vzdelávanie v ekonomických a manažérskych študijných programoch.

Na Ekonomickej univerzite v Bratislave sa uskutočňuje výučba v 19 študijných programoch na 1. stupni štúdia (bakalárske), v 30 študijných programoch na 2. stupni štúdia (inžinierske), v 1 študijnom programe na 2. stupni štúdia (magisterské) a v 16 študijných programoch na 3. stupni štúdia (doktorandské štúdium). Všetky študijné programy sú akreditované a garantované internými učiteľmi univerzity vrátane troch študijných programov, ktoré môžu študenti študovať v anglickom, nemeckom a francúzskom jazyku. Študijné programy sú kompatibilné so študijnými programami obdobných vysokých škôl v Európe. Túto skutočnosť potvrdili aj výsledky medzinárodnej evalvácie uskutočnenej Európskou asociáciou univerzít, ktorej členom je aj EU v Bratislave.

logo | emailKampane.czemailKampane.cz

Služba emailkampane.cz sa radí medzi popredných poskytovateľov email marketingových služieb v Českej a Slovenskej republike. Disponuje mnohými funkciami, drag&drop editorom, možnosťami automatizácie, integrácie, API a detailnými štatistikami. Je možné ju využívať ako online službu alebo integrovane v rámci podnikového riešenia, CRM alebo e-shopu.

logo coface for safer trade pre bezpečnejší obchodCoface Slovakia

Odborník na komerčné riziká.
Asociácia eshopov Európskej únie je autoritou a spolu s Coface Slovakia zároveň aj vystavovateľom certifikátu Excellent SME Certificate - pre eshopy, ich dodávateľov tovarov a poskytovateľov e-commerce služieb na Slovensku a v Českej republike.

Spoločnosť Coface ako popredný svetový poskytovateľ poistenia pohľadávok už takmer 70 rokov svojou činnosťou pomáha firmám na celom svete s ich rozvojom.

Či už podnikáte na Slovensku, alebo medzinárodne, je veľmi dôležité sa chrániť pred neuhradenými faktúrami, ktoré môžu výrazne spomaliť vaše podnikanie a predstavujú  hrozbu pre vašu spoločnosť.
Podľa štatistík zasiahne viac ako 50% bankrotov malé a stredne veľké spoločnosti. Preto sme vyvinuli jednoduché on-line riešenie poistenia pohľadávok - EasyLiner.

Graphic mail logo člen servisnej aliancie

GraphicMail - Zutom, s.r.o.

GraphicMail je marketingová aplikácia, ktorá umožňuje užívateľom jednoducho vytvárať a publikovať emailové newslettre. Odosielanie prebieha rýchlo a s vysokou doručitelnosťou. Práve silná infraštruktúra na odosielanie ju odlišuje od konkurencie.

Služba GraphicMail je ponúkaná vo viacerých jazykoch a podporovaná z viac ako 20 lokálnych pobočiek po celom svete. Od septembra roku 2010 je dostupná aj na slovenskom internetovom trhu. Jej poskytovateľom je spoločnosť ZUTOM s.r.o. GraphicMail nie je len nástroj na email marketing. Je to služba, za ktorou stoja ľudia, ktorí vám poskytnú odborný lokálny support a poradentstvo.

Crystal Call logo - člen servisnej aliancie ASociácie eshopov

Crystal Call, a.s.

Sme nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti consultingu a outsourcingu služieb komplexných call centier od apríla roku 2004.

Vďaka korektnému prístupu k našim obchodným partnerom, používaniu najmodernejších technológií, ale hlavne profesionalite našich zamestnancov patríme v tejto oblasti medzi európsku elitu. Každoročne realizujeme viac ako 450 projektov pre klientov z celej Európy.

Home Credit logo - člen servisnej aliancie Asociácie eshopov

Home Credit, a.s.

Spoločnosť Home Credit Slovakia a.s. je členom skupiny Home Credit. Spoločnosť bola založená v roku 1997 a dcérske spoločnosti pôsobia v Českej republike, na Slovensku, v Ruskej federácii, Bielorusku, Kazachstane, Číne, Indii, Indonézii, Vietname a na Filipínach.

Spoločnosť Home Credit Slovakia a.s. založená v roku 1999 je jedným z popredných poskytovateľov spotrebiteľského financovania na Slovensku. Spoločnosť ponúka širokú škálu úverových produktov: pôžičky na mieste predaja, auto úvery, hotovostné pôžičky, kreditné karty, revolvingové pôžičky a spojenie úverov. V prvej polovici roku 2015 spoločnosť poskytla úvery v celkovej výške 113 miliónov eur.